Vad har Micke och Simonsson i kikaren?

Efter Haverdalsrundan tog de sig en funderare, vad var det som hände där? Sedan har de börjat vaska fram guldkornen och känns nu hyfsat heta. De har smygit upp till en tredje plats i lagtävlingen och börjat känna vittring lite här och där. Att de är lagspelare av rang råder det inget tvivel om. Precis som en sommaräng, så blomstrar de mest hela tiden. Under lagtävlingarnas tre år kan vi finna dessa två gubbar på andra och tredje plats individuellt.

Lagtävlingen individuellt – Birdieboys 2023

Micke Åberg

Nuvarande netto: 5:a (47plp)
Nuvarande brutto: 4:a (51plp)
Korthål: 2:a (39p)
Dreamscore: 4:a (80)

Jörgen Simonsson

Nuvarande netto: 10:a (50plp)
Nuvarande brutto: 6:a (54plp)
Korthål: 8:a (30p)
Dreamscore: 8:a (84)

Deras lag The Red Falcons har efter mardrömsstarten repat mod. Efter en tydlig förlust mot the Yellow Owls har det sedan blivit segrar mot the White Albatrows (Lalle & Strandahl) och the Brown Buzzards (Magnus & Börje). Även en oavgjord match mot the Blue Vultures (Peter & Källström) finns att räkna in.
Nu ställs de mot Claes och P-J (the Green Hawks) på Tönnersjö. Om det skulle bli vinst där, även om det ser ut att bli en jämn match, så kommer de att vara med in i slutet av lagtävlingen.

De har sedan kvar att möta the Black Eagles (Göran & Stefan) den 2 september på Rydö och the Purple Ospreys (Jocke & Niclas) den 12 augusti på Vinberg. Visst, det är ettan och tvåan just nu, men de har med andra ord allt i egna händer och klubbor.

– OM VI KALKYLERAT RÄTT, SÅ VINNER VI!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *