Lagens prestanda

Lagtävlingen går nu in i ett kritiskt skede och på Tönnersjö kommer kanske agnarna skiljas från vetet. Eller så drar det ihop sig till att bli en frenetiskt spännande avslutning. Visst lag som saknat spelare under rundor drabbas, men tittar vi lite på hur det gått får vi kanske en klar indikation eller ännu mera huvudbry.

THE BLACK EAGLES GÅ FÖR DET

Totalt antal slag per kategori

Tittar vi som snabbast på hur lagen presterat kan vi givetvis se att det är ett fåtal birdies. Flest par har The Purple Ospreys gjort, följt av The Black Eagles. The Black Eagles har däremot gjort 80 par och bogeys totalt, något som inget annat lag kan konkurrera med. The Red Falcons är de som är närmast.

För att vi skall få en tydligare blick så får vi bryta ned dessa siffror och utgå i från det antal hål som laget spelat. Då får vi fram procentsiffrorna per kategori (Birdie, par, bogey o.s.v)

Procent per slag

Här kan vi bl.a se att The Brown Buzzards har riktigt bra siffror förutom att de har lite fadäs med fulla hus. Givetvis lider de i lagspelet av att Magnus inte kunnat spela. Även The Green Hawks lider av icke spel, men vi konstaterar att de är enda lag utan skithål. Till alla siffror bör man sedan lägga till spelarnas och laget HCP, men de tankarna får ni bolla med själva.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *