Tönnersjö – 29 juli 2023

Då är det dags för årets femte runda och det är redan 6 olika vinnare! Någon som kommer att pricka in en andra seger? Jämnare än någonsin, men några i vinnarhålet finns det. Vi tänker närmast på Thomas som redan har tre fina placeringar och Börje som har två pallplatser. Nu missar Thomas rundan vilket gör att såväl han som Börje kommer att ligga en runda efter. Det är ju de 5 bästa rundorna som räknas.

KOMMER CLAES ATT BLI ETT HOT?

Första boll slår ut 08:32 och det är den så kallade Cupbollen. Där har vi den kvarvarande kvartsfinalen i cupen mellan tredjeplacerade Göran och 15:e placerade Claes. Dessutom gör smygande P-J på en 12:e plats upp med 8:e placerade Peter i Finalen av Loser Bracket. Dock skiljer det bara 2 PLP mellan dessa spelare.

Under rundan på Tönnersjö kommer vi att sakna Thomas, Strandahl, Jocke och Magnus. Vi hoppas att rehaben går bra för Magnus för vi saknar hans medverkan. Thomas och Strandahl missar sina första rundor, så där är det ingen fara. Jocke sätter sig själv i lite press med ytterligare en runda bort. Dock har han fina resultat hittills.

KOMMER LALLE ATT TA STEGET UPPÅT NU?

I andrabollen, den så kallade lagbollen som går ut 08:41 har vi Lalle som får hålla ett extra öga på brorsan Kent då de möts i lagspelet. Båda lagen saknar sina övriga spelare. Niclas måste ha stenkoll på Källström samt ett getöga framåt på Peter. The Purple Ospreys som leder lagspelet möter The Blue Vultures. I den här bollen finns det stor möjlighet att någon kan ge sig in på allvar i sammandraget. Kent och Källström har varsin seger, men det är Niclas som ligger femma i sammandraget.

KOMMER NÅGON AV DESSA FAVORITER ATT PALLA FÖR TRYCKET?

I sista bollen som går ut 08:51 så har vi badpöjkarna. Här kan det nog gå lite hur som helst, men det lär bli prestigeladdat. Här finns Stefan, som leder just nu, men som endast har en pallplats. Här finns Börje som ligger i vinnarhålet och sedan har vi Micke och Simonsson som snart skall återställa Haverdalsfadäsen. Börje och Stefan ställs dessutom mot varandra i lagspelet, där Börje också måste kika långt fram mot Göran.

Så väl mött på Tönnersjö som nu skall spelas för 8:e gången och där vi som bäst haft 80 i snitt netto och 103 i snitt brutto.

Formindikatorn pekar på Göran, Börje och Källström.
B&P-poäng pekar på Stefan, Börje och P-J.
ATP-form pekar på Stefan, Göran och Micke.
PGA-index pekar på Stefan, Börje och Källström

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *