Har Strandahl repat mod?

Visst, Börje har nu kopplat greppet, men i övrigt är det oerhört jämnt där många spelare kommer att ha chansen in i det sista. Jörgen Strandahl låg fyra i sammandraget inför Tönnersjö. Där fick han lämna återbud och vips hoppade han ned till tolfte plats. Frågan är om det retat honom lite och han kommer taggad till tårna till Falkenberg. Han är en av många spelare som kan få bort en 16:e plats.

I några inlägg finns denna parameter med, den där rundan som är det femte resultatet och som först skall förbättras. I tabellform brukar den kallas för “Att slå” och snart kommer en annan som beskriver hur långt ned i PLP man kan komma, det vill säga den absolut bästa scoren man kan sluta på för säsongen. Den kolumnen brukar kallas för “Kan nå”.

Vann Längsta drive på Skogaby

Jörgen kommer att gå in hårt i de sista rundorna. Han har några placeringar kvar för att nå sin bästa PLP någonsin, men det känns absolut inte omöjligt såväl netto som brutto. Även Dreamscoren kommer han att kunna utmana. Med raden 4, 8, 11 & 7 hittills så finns det även goda möjligheter till en fin placering i ligan. Två bra resultat på de sista fyra rundorna, då skall ni få se!

Strandahl – Birdieboys 2023

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *