Det börjar dra ihop sig

Rundan på Tönnersjö fick många svar med sig, men ytterligare frågor. Vi vet sedan tidigare att Börje och Thomas skapat goda utgångslägen, men vad var det mer som hände?

GJORDE DET SOM BEHÖVDES

Peter gjorde precis det som behövdes för att vara med i racet. En fin tredjeplats och det börjar se ljust ut. Ytterligare en toppnotering och han blir livsfarlig. Han har nu tre gångbara resultat och vi som varit med förut vet att det aldrig går att räkna bort herr Nilsson. I det här fallet gav övning färdighet.

Micke Åberg skapade precis som Peter ett litet läge tack vare sin femteplats. Ja, det är nog så det kommer att vara. Det gäller att spela bra framöver och för Mickes del, precis som alla andra gäller det att ha Börje bakom sig framöver.

En riktig smygare är Göran Backe, som levererar runda efter runda precis bakom. Det genererar en fin rad och Göran har nu fyra gångbara resultat. Så andraplatsen i nuläget är befogad och läget riktigt soligt. Tror att vi kommer att få se stora förändringar efter Falkenberg, men Görans position kommer att vara gjuten i toppen.

Göran Backe blickar framåt

Även Niclas Ljung har nu skapat förutsättningar för att kunna vara med och kriga. Lalle gjorde vad som behövdes, men behöver få till det i tre av fyra återstående rundor. Stefan misslyckades, men kan aldrig räknas bort. Dock har han satt sig i ett svårt läge och trots ledning så krävs storspel framöver.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *