Haverdal – Söndag 28 april, kl 08:00

Det är äntligen dags för en av årets stora begivenheter. Trots uteblivet uppstartsparty så är dagen nu här, dagen då det är dags att plocka fram yxorna från garaget. Några har säkert hunnit vara ute på grönbete och formen är kanske redan formidabel. Rådande väder hade varit elakt på söndag, men nu verkar det bli någon grad bättre, kanske till och med på plussidan.

Börje och Thomas ansvarar för rundan och först boll går ut 08:00. I den bollen har vi ett återbud och det är Claes som bidar sin tid lite till. Det nya globetrotterlivet gör det lite svårt att pressa in någon golfrunda då och då. Däremot har han synts till frekvent på padelbanor, så kroppen är i ursinnigt slag. Thomas får vänta på sin match ytterligare en runda.

Källström tar ansvaret för GameBook och kontrollerar med Claes så han får betalt för kostnaden. Sedan är det bra om en ansvarig i varje boll har koll på läget när vi nu skall ut och flyga över Haverdals ängar. Det räcker att ha en profil så administrerar Källström detta.

Givetvis blir det fullt pådrag redan från första utslag då netto och bruttoliga drar igång. Korthålarn likaså och det är första omgången i såväl lagspelet som cupen.

Nu åker vi!

  • SOM VI HAR VÄNTAT! VILKEN PIPPI ÄR JAG I ÅR? VILKEN FÄRG?

Boll 1

09:10
Förhandsgranska
71 - 76
Full tid

Boll2

92 - 75
Full tid
79 - 80
Full tid

Boll 3

76 - 93
Full tid
84 - 74
Full tid

Boll 4

09:10
Förhandsgranska
79 - 85
Full tid

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *