Röster i mörkret

Det drar ihop sig till den 22:a säsongen i Birdieboys anda. Det ser ut att bli en outskriven saga där vem som helst kan spela huvudrollen. Finns det någon som kan spå, någon som kan se det där som ingen annan kan.

Göran Backe, Grundare och ordförande

Det finns ju inga ungdomar kvar i ligan, så nu gäller det att hålla sig i form och hålla krämporna borta. Den som håller sig fysiskt i form kommer att orka och har ett bättre dukat bord än övriga. Börje syns ofta ute på banorna och håller grundkondisen i god beredskap och får också svingen att sitta, är det han som kommer att få svinga sista bägaren för året? Ser dock ut som att ligan satt sig efter 22 år och nu kan vem som gå segrande ur striden, men vishetens ord gäller… en bra frukost ger bättre resultat än en korv på banan.

Claes Svensson, Originalmedlem och kassör

Den som orkar hålla tempot uppe och ha siktet inställt på att frekvent delta, han kommer att ha mer än utsökta chanser på framgång. Blir spännande att se vad Magnus kan hitta på i sin mindre form av come-back. Jag vet av egen erfarenhet att Börje, Lalle och Göran hållit konditionen uppe under vinterns mörkaste dagar. Många har säkert chansen, men det kommer som vanligt att krävas mer en ett lyckorus för att blanda sig i drinken. Till slut blir det som det brukar bli, det är sen gammalt.

Jörgen Strandahl, BB:s Hovmästare

Tror vi kommit till året då förståsigpåarna får sig en knäpp på näsan. Det är i år det kommer att ske, det är i år som puttern blir stabil, slagen rakare och duffarna otydligare. Ni kommer att bli förvånade, men året som kommer kommer att präglas av omkastningar i hierarkin. Ni kommer att få se Kent röra runt ordentligt i grytan, ni kommer att höra Thomas hurra åt sitt egna spel. Redan förra året höll sig Niklas på banan och Simonsson har lurat länge nog nu. Tror inte att det krävs något extra, bara att det där onödiga försvinner, så är vi hemma. Det kan jag satsa en korv på.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *