En vass utmanare i år

Visst, det är lätt att fastna i att Jörgen har haft en vana att vara med i toppen när det gäller Ölbollsligan och Årets fullegubbe. Lägg därtill den miserabla starten på fjolårssäsongen där hans Haverdalsrunda gick till historieberättelserna. Den kravlade sig in i toppen på våra värsta rundor såväl netto som brutto. Vi såg dock flera tendenser till att något skall komma, med lite mer frekvent spel, fokus och kanske lite träning på puttögonblicket så vet vi att han kommer att bli en livsfarlig motståndare där ute.

Jörgen Strandahl

I fjol var han länge med och fightades i den absoluta toppen i Korthålsligans båda delar. Till slut blev det nära en medalj i nettodelen där Jörgen ade 1,94p per hål i snitt. det resulterade i en fjärdeplats. Avslutningen på säsongen så gick han från klarhet till klarhet med bland annat två 72-rundor. I jämförelse med fjolåret har han nu ett HCP på + 5,7 vilket kommer att generera i runda slängar 6 extra slag per runda. Inte konstigt att vi måste flagga för detta.

Med tanke på årets gynsamma förhållande med en bra avslutning och ett bagage fyllt med extra slag så kommer många att få känna på det obehag som kommer att framställas då Strandahl utmanar på allvar.

Cupens första omgång

Göran vs Strandahl – Birdieboys 2022

Jörgen ställs mot en stabil spelare med en ypperlig välsmord sving. Troligtvis har Göran haft lite mer gräsarbete än Jörgen under försäsongen men räkna med en hård och svängig match.

Detaljer

Datum Tid League Säsong Holes
23 april, 2022 08:10 Birdieboys Tournaments 2022 18
78 - 72
Full tid

Det blir svårt att förutspå denna match utan dagsformen kommer säkerligen att avgöra.

Seriespelets första runda

Black Eagles Vs Purple Ospreys – Birdieboys 2022

Visst är det alltid svårt att veta hur väl spelarna i Birdieboys förvaltat formen under vinterdvalan. Nu ställs Jörgen och Micke mot Peter och Kent. Mycket svårbedömt, fast vi vet att Micke kommer att leverera. Däremot är vi oerhört osäkra på förra årets rookie och hur är det med Peters rygg?

Detaljer

Datum Tid League Säsong Match Day Holes Omgång
23 april, 2022 08:00 Birdieboys seriespel 2022 23 april 18 1
1 - 1
Full tid

Hade man satt odds på denna match hade de troligtvis varit ganska likvärdiga, så även här gäller det att ha träden, millimetrarna och turen på sin sida.


#
2
Namn
Strandahl
Nationalitet
sweSverige
HCP
30,7 (+5,7)
Club
Holms GK
Clubs in bag
King Cobra S3
Bästa Brutto
98
Bästa Netto
66
Bästa Dream
82
Nuvarande lag
The Red Falcons
Leagues
Birdieboys Tournaments, Birdieliga, Ölbollsliga, Birdieboys seriespel, Birdieboys team leugue, Dreamscore, Korthålsliga, Birdieboys Leugue
Säsonger
2020, 2021, 2023, 2022, 2024
Birthday
11 mars, 2020

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *