48h till årets säsong

Det börjar närma sig, det pirrar, det skall bli fint väder. Lyckan är där, känslan för att komma ut är där, det känns helt enkelt som året startar nu. Det är också med spänning vi ser fram emot säsongen, dn 20:e i ordningen. Oerhört intressant och spännande, känns öppet och med en hel del framför oss. Tänk en kommande golfresa, nya lagkläder, spännande tävlingar och härlig gemenskap. Något som blir allt viktigare för varje år som passerar.

Lite plock inför året

Stefan Thorvaldsson

  • Siktet är inställt på en solig och avslappnad säsong. Det som verkligen saknas är en inteckning i Närmast flagg på avslutningen. Cupen blir en annan utmaning.

Börje Johansson

  • Så mycket spel som möjligt. Meritlistan börjar fyllas på men en inteckning i Årets Brutto hade varit fint, samt att sänka Dreamscoren och Årets Bästa nettoresultat.

Peter Nilsson

  • Ja, ryggen den skall hålla och det är dags att blanda sig i toppen på allvar igen. Fokus på nettoligan och givetvis att vara med på korthålen från början.

Micke Åberg

  • Är inte nöjd med att vara utanför topp tre såväl netto som brutto. det skall det bli ändring på i år. Sitter känslan i mina utslag, blir jag livsfarlig överallt.

Jocke Söder

  • Nu är det väl äntligen dags. Senate åren har kurvan peakat uppåt och ifjol var jag nära. Nu höjer jag ribban och tror på totalseger.

Magnus Bengtsson

  • Vet att om jag bara har millimetrarna på min sida då kommer jag att vara med i toppen. Jag skall upp topp tre i nettoligan, det är ett som är säkert.

Göran Backe

  • Har fungerat riktigt bra de senaste åren. Lider lite av att resultaten varit jämna. Ett slag till neråt och jag är före, det kommer att hända. Hade varit fint att hamna på podiet i nettoligan.

P-J Glyssbo

  • Kände ni vinddragen av mig ifjol? Det var bara början, i år skall jag definitivt upp på podiet i bruttoligan och tänker även att birdisarna kommer. Jag utmanar på allvar!

Lalle Johansson

  • Jag fick mersmak ifjol. Jag är med där och krigar och tänker inte ge vika i år heller. Fortsätter att aldrig ge upp och siktar på nettoligan, korthålen och tror även på lagtävlingen.

Thomas Larsson

  • Jag hade två grymmeresultat ifjol. Vad tror ni händer om jag får en till. Då blir jag sylvass. Det är topp 6 som gäller och vägen dit är spikrak.

Jörgen Simonsson

  • Jag höjer ett varningens finger. I fjol fixade jag 18 hål och med nya klubbor blir det vid fler tillfällen. Nu skall jag fightas om medaljerna i Nettoligan. Skulle mycket väl kunna ta hem Dreamscoren också.

Jörgen Strandahl

  • Om någon räknar bort mig så har ni totalt fel. i år skall jag köra in käppar i alla hjul som finns. Förutsättningarna finns där och känslan kom under hösten. Jag blir livsfarlig i år, skriv in mig topp tre i Nettoligan redan nu.

Claes Svensson

  • Även jag började röra på mig lite under hösten. Det kan ju knappast bli värre, så om jag är måttlig i mina resonemang så skall jag upp topp 6 netto och varför inte tillbaka bland medaljkandidaterna brutto.

Kent Johansson

  • Förra året var kul och jag kände på det. I år skall jag jämna ut spelet och kommer då att bli en obehaglig överraskning. Netto är inte helt omöjligt och korthålen kommer jag att bemästra.

Stefan Källström

  • Den där låga profilen skall raderas ut. Jämna resultat skall nu varvas med en nedåtgående kurva som kommer att sticka ut. Låt er inte luras, för jag kommer att vara där och topp 6 netto är ingen svårighet.

Niclas Ljung

  • Visst, det blev inte den avslutning jag tänkt mig ifjol. Men såg ni att jag hade en 73:a, räkna med att det blir fler i år. Kanske skall nosa lite på Bruttotoppen. Längsta drive på en soldränkt bana, det passar mig också.

Säsongskänningar

Det är nu bara några dagar kvar på att vara med i Birdieboystipset 2022. Hittills är det 11 som är med, en färre än ifjol. Kom igen!

Birdieboys-tipset 2022 (office.com)

Här kommer lite vad gubbarna tror som kan vara en fingervisning och kanske under lag till bettingen.

Nettoligan: Börje, Micke
Bruttoligan: Stefan
Längsta drive: Jocke, Niclas
Närmast flagg: Lalle, Magnus
Årets bästa brutto: Stefan
Årets bästa netto: Kent, Strandahl, Micke
Årets Cup: Börje, Lalle, Peter, Jocke
Störst spännvid: Kent
Minst spännvid: Börje, Stefan, Källström
Birdieligan: Peter, Jocke
Ölbollsligan: Kent, Strandahl
Fullegubbe: Kent, Strandahl, Niclas
Korthålsligan: Lalle, Peter
Dreamscore: Stefan, Micke, Börje
Lagtävlingen: Purple Ospreys
Bättre nettosäsong: Claes, Peter, Magnus, Kent

Kan vi läsa ut något av detta? troligtvis inte mer än att det blir härligt att komma igång!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *